Badrum

Vi är en renoveringsfirma som specialiserat oss på badrum. De flesta byggfirmor väljer någon inriktning och för oss var valet enkelt baserat på den breda kompetens som finns under vårt tak. Vi kan såväl el som VVS och kakel och har därmed möjlighet att genomföra alla delmoment i en badrumsrenovering, vilket vi nog är ensamma om i Örebro. Givetvis har vi alla behörigheter som branschen kräver.

Helentreprenad

Tack vare den breda kompetens som ryms inom vår firma så erbjuder vi dig helentreprenad på badrumsrenovering. Väljer du oss för ditt badrumsprojekt så behöver du ingen annan. Detta innebär dels ett mycket smidigare förfarande för din del eftersom du bara behöver kommunicera med en enda person och dels att arbetet kan fortskrida både snabbt och smidigt.

Vi är mycket måna om att den service och det slutresultat vi levererar till varje enskild kund når upp till - eller ännu hellre - överträffar dennes förväntningar. Vi arbetar effektivt och passionerat, alltid metodiskt och med största noggrannhet, för att göra varje kund nöjd och glad med såväl arbetsprocess som slutresultat.

Annan renovering

Som byggfirma erbjuder vi givetvis vår experthjälp även vid andra bygg- och renoveringsprojekt. Ska du renovera köket? Vi åtar oss gärna ditt uppdrag! Ska du helrenovera en hel lägenhet? Vi har kompetens och kapacitet även för denna typ av uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss när du är i bygg- eller renoveringstagen. Vi välkomnar alla - privatpersoner som företag!