Vi finns här för alla som behöver proffshjälp

Alla är välkomna att nyttja våra tjänster. Det spelar heller ingen roll vilken omfattning ditt uppdrag har - vi har möjlighet att hjälpa med såväl stort som smått. Är du representant för en förening eller ett företag som vill renovera i sina lokaler? Eller är du husägare som vill uppdatera badrummet eller köket? Kanske bor du i en bostadsrätt och vill bara ha hjälp med att byta ut porslinet i badrummet? Vem du är och vad du har för uppdrag spelar oss ingen roll - vi antar alla typer av projekt där vi anser att vi har kompetens att leverera förstklassiga resultat. Vi är renoveringsfirman du väljer när kvalitet och professionalism är viktiga faktorer.

Hembesök

Vi erbjuder att komma hem till dig för att utvärdera utgångsläge och samtala kring din vision när du vill genomföra en badrumsrenovering eller en annan sorts renovering. Vårt hembesök är kostnadsfritt och följs upp av en lika kostnadsfri offert. För oss är detta första möte väldigt viktigt för att förstå din vision och vi ställer många frågor och lyssnar lyhört på dina utläggningar. Det står dig alltid fritt att välja hantverkare och renoveringsfirma och vi har full förståelse för behovet att jämföra olika aktörer mot varandra. Med det sagt är vi övertygade om att vi är ditt bästa alternativ för badrumsrenovering i Örebro.

Stolta hantverkare

Som stolta hantverkare med stor passion för vårt arbete så är vi mycket petiga med kvalitet. Man kan kalla oss perfektionister för låt oss vara ärliga, det är inte mer än rätt. Vi levererar aldrig ett slutresultat som vi inte själva skulle känna oss nöjda med i våra egna hem och vi är själva alltid vår hårdaste kritiker. Du kan känna dig trygg med att du hos oss alltid får ett högkvalitativt slutresultat.